Jacob Palme er manden bag Palme's fisk. Hans interesse for det maritime blev allerede grundlagt, da han som 17-årig var ude at sejle med skoleskibet Georg Stage, efterfulgt af en kort karriere som skibsassistent på en coaster. Det var dog på Nissens Cafe i Espergærde, at hans karriere og interesse indenfor mad tog fart. Her lærte Jacob bl.a. Tommy Lund (nu medejer af Hav i Torvehallerne) at kende, og igennem Tommy blev Jacob introduceret til de mange aspekter af fiskesalg. Bl.a. igennem fiskebilen Raabo fisk og senere Windsor fisk på Frederiksberg. I 2008 gennemførte Jacob Gastronom uddannelsen med speciale i cater. Efter nogle år i forskellige køkkener og restauranter og som selvstændig sælger af knive og diverse køkkenprodukter, var det dog det maritime, der sejrede. 

Palme's fisk åbnede i februar 2016, og Jacob har gjort det til sit mål at holde et stort fokus på: 

  • At sælge frisk fisk i sæson 
  • Høj faglighed 
  • At kunden er i centrum og får en god oplevelse både i butikken og senere i hjemmet   
  • At sælge kvalitetsvarer 

Når Jacob ikke har travlt med at charmere kunderne i butikken, prøver han at holde styr på fiskekonen og fiskesønnen derhjemme i fiskedammen. 

Kig ned og få en god oplevelse:-)