Til 4 personer

INGREDIENSER

• 4 stk. ising skåret i fileter
• 4 stk. hjertesalat
• 1 bakke friske ærter bælget
• 100 g bacon i tern
• 600 g petitkartofler

MOJO ”HVIDLØGSMAYO”

• 2 dl mayonnaise
• 2 fed hvidløg
• 1 bundt dild

FREMGANGSMÅDE

Petitkartoflerne halveres, vendes i lidt olie, krydres med salt og peber og steges gyldne i en 200°C varm ovn.

Hjertesalaten skylles og skæres i tynde strimler. På en varm pande steges baconen sprød. Lige til sidst vendes de friskbælgede ærter og den fintsnittede hjertesalat med baconen på panden. Det må ikke få mere end 30 sekunder, da der stadigvæk skal være bid i salaten.

Isingfileterne rulles og lægges i en bradepande/ildfastfad med en lille smule vand/hvidvin i bunden. Husk at krydre med salt og peber. Sættes i en 180°C varm ovn i 10 minutter.

MOJO

Mayonnaise smages til med fint hakket hvidløg og dild.