INGREDIENSER

• 4 stk. makrel
• 2 spsk. olivenolie
• 500 g kogte kartofler • 2 stk. rød snackpeber • 1 stk. gul peberfrugt
• 1 bundt fora╠Őrsløg
• 1 bakke jordbær
• 1 bundt radiser

KOLD BEARNAISE

• 2 dl mayonnaise
• 1⁄2 bundt finthakket estragon • 1 spsk. sennep
• 1 stk. citron

FREMGANGSMÅDE

Få din fiskehandler til at skære dine makreller i fileter, så er de lige klar til at ryge på en varm grill.

Fileterne pensles med lidt god olivenolie og krydres med salt og peber. Det er vigtigt at komme fileterne på en varm grill med skind- siden nedad i 5 minutter og vende dem om de sidste 30 sekunder. Så har du sprødstegt ma- krel samtidigt med, at den er saftig.

De kogte kartofler, rød og gul peberfrugt samt forårsløg klargøres og grilles ved direkte varme.

Ved den kolde bearnaise, smages mayonnaisen til med finthakket estragon samt fintrevet citron- skal og sennep.

Anret den sprødstegte makrel med de grillede grøntsager, jordbær og radiser samt den kolde bearnaise.

Servér evt. et godt rustikt baguette til.