RUGMELSSTEGTE HORNFISK PÅ ASPARGES-RISOTTO

INGREDIENSER

• 700 g hornfiskefileter • 100 g rugmel
• 8 spyd
• 300 g risottoris

• 1 bundt grønne asparges
• 1 dl hvidvin
• 4 dl hønsebouillon
• 100 g parmesan ost fintrevet • 50 g smør

PYNT

Rød skovsyre og tynde strimler af grønne asparges.

FREMGANGSMÅDE

Hæld risottoris og hvidvin i en gryde og lad hvidvinen dampe væk. Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, mens der koges sagte. Det ta- ger ca. 20 minutter, så er risene stadigvæk al dente. Små stykker af grønne asparges koges med de sidste minutter.

Rund risottoen af med fintrevet parmesan og smør. Smag til med salt og peber.

Hornfiskefileterne vendes i rugmel, rulles og sættes på et spyd. Spyddene med hornfisk ste- ges gyldne og sprøde på skindsiden i neutral olie på en varm pande.

Husk at krydre med salt og peber.